A construit Titanicul din beţe de chibrit

Impresionat de povestea tragică sau poate doar din pasiune un britanic de 42 de ani a reconstruit Titanicul. Bineînţeles, la scară mai mică, realizând doar o machetă a faimosului vas de lux. Partea inedită e faptul că l-a făcut din beţe de chibrit. Munca migăloasă i-a luat lui Tom Ripley 15 ani şi a cheltuit 100 de lire (465 lei) pe 147.000 de chibrituri. Titnaicul în miniatură a fost expus la Londra, iar creatorul lui s-a bucurat de aprecierea sutelor de vizitatori.


Titanicul. Bineînţeles, la scară mai mică, realizând doar o machetă a faimosului vas de lux. Partea inedită e faptul că l-a făcut din beţe de chibrit.

Munca migăloasă i-a luat lui Tom Ripley 15 ani şi a cheltuit 100 de lire (465 lei) pe 147.000 de chibrituri. Titnaicul în miniatură a fost expus la Londra, iar creatorul lui s-a bucurat de aprecierea sutelor de vizitatori care au venit să admire macheta.

Întrebat de jurnaliştii de la Daily Mail dacă are de gând să mai construiască încă unul mai mare, Riply a spus în glumă că e o idee frumoasă, dar crede că soţia lui l-a ameninţat că divorţează dacă îşi mai petrece timpul liber în atelier.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu