Mituri Facebook


Odata cu dezvoltarea fara masura a internetului, cele mai vizitate siteuri au ajuns si pe lista cu cele mai multe mituri, iar Facebook se numara printre ele. Iata care sunt cele mai frecvente 4 legende referitoare la istoria sau prezentul Facebookului.

1. Facebook va costa bani

Numarandu-se printre brandurile de succes, Facebook ar avea toate motivele sa perceapa o taxa de inscriere pentru sutele de milioane de utilizatori din intreaga lume. In plus, un articol din presa britanica face o simulare conform careia, daca fiecare dintre utilizatori Facebook ar putea plati 5 $ dolari pe luna, Facebook ar avea de castigat sute de milioane de dolari.

2. Conceptul Facebook a fost furat

Mark Zuckerberg, fondator Facebook si cel mai tanar bilionar din lume, in topul revistei Forbes, a mai pus bazele unui site studentesc de socializare, folosind apoi ideea pentru a infiinta Facebook. Daca a furat ceva sau nu, inca nu se poate spune deoarece si realizarea precedenta era tot munca lui.

3. Facebook va fi cumparat

E adevarat ca Yahoo a oferit un miliard de dolari pentru Facebook, insa suma nu i-a spus nimic lui Mark Zuckerberg si acesta i-a refuzat.

4. Facebook te tine in casa

Toti utilizatorii stiu ca Facebook te ajuta sa mentii legatura cu prietenii si rudele, insa exista si riscuri daca ajungi sa abuzezi de el. S-ar putea sa ti se para mai comod sa legi discutii si sa schimbi pareri acolo, decat sa mai iesi la o bere cu prietenii.

Sursa: HIT.Ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu