Vocea Romaniei!!!!! TU ESTI VOCEA...:P


Cine credeti ca a ales corect :

Smiley



 Smiley
Cu sase albume de succes alaturi de trupa Simplu si alte doua ca artist solo, productii de film si televiziune, numeroase hit-uri lansate in calitate de compozitor si producator, Smiley este fara indoiala unul dintre cei mai populari artisti romani in acest moment.
Oficial si nu numai, ii merge bine!
Smiley a descoperit chitara si implicit pasiunea pentru muzica la 10 ani, iar dupa cum a declarat, acela a fost si momentul in care si-a dat seama ce are de facut toata viata. :)
Artistul a inceput ca membru al trupei “Millenium 3”, o trupa formata intre prieteni, dar adevaratul sau debut a avut loc in 2001, cand a devenit solistul trupei Simplu, alaturi de care a lansat 6 albume si single dupa single: Mr. Originality, Oficial imi merge bine, Zece, Jumatatea ta, O secunda, Sa zburam spre cer, Hai Bye, Oare stii, sau Convict.

El a decis ca vocea romaniei ar trebui sa fie:

Loredana


 Loredana
Curaj, initiativa, originalitate si foarte mult talent. Acestea sunt cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine pe Loredana, una dintre cele mai mari artiste ale Romaniei.
A inceput sa cante de la varsta de 3 ani si canta pe tot parcursul scolii si al liceului la Onesti. La 14 ani participa la FestivalulCantarea Romaniei”, la Focsani, unde e remarcata de Dumitru Morosanu si Jolt Kerestely. Acestia au fost cei care au chemat-o la Bucuresti pentru a participa la preselectia pentru concursul de televiziune “Steaua fara nume”, desi nu indeplinea criteriul varstei minime de participare de 17 ani. Castiga trofeul “Steaua fara nume” la 16 ani.Tot la 16 ani  participa la Festivalul de Muzica Usoara de la Mamaia, unde castiga premiul cel mare, fiind cea mai tanara participanta si, totodata, cea mai tanara castigatoare a trofeului Mamaia.
In 1987, la un Festival de Muzica de la Costinesti o remarca celebrul compozitor Adrian Enescu. Da o proba in studioul lui din Bucuresti, care consta in inregistrarea unui cantec: ”O inima de 16 ani”. Adrian Enescu ii propune imediat sa  faca un intreg album. Asa s-a nascut primul album al Loredanei, “Buna seara iubite”, aparut in 1988, album de referinta in muzica pop romaneasca, fiind primul album de muzica electronica produs in Romania.
Ea a decis ca invingatorul ar trebui sa fie :

Horia Brenciu


 Horia Brenciu
Prezentator, producator de spectacole si evenimente, entertainer, interpret, actor. Acesta este Horia Brenciu. A urmat Colegiul National Andrei Saguna din Brasov, a continuat studiile la Scoala Populara de Arta Brasov - pian, canto, iar in anul 1998 a terimnat Academia de Teatru si Film Bucuresti.
La 18 ani isi incepe cariera in muzica, cantand la pian in trupa Apropo. In 1993,  ajunge in televiziune ca prezentator al emisiuniiRobingo difuzata de Televiziunea Publica. Urmatorii ani i-a petrecut “pe sticla” prezentand de la emisiuni pentru copii pana la matinale si emisiuni de divertisment. In 2002 pune bazele HB Media, iar in 2004, timp de 6 ani,  organizeaza “Stars on Marriott” , super petreceri pentru noaptea de Revelion.  Incepand cu 2003, Horia organizeaza si “Cabaret Nights at Hilton” , show-uri de cabaret care au adunat pe langa cei mai buni artisti din Romania si numere de circ premiate international.  
In 2002, Horia Brenciu pune bazele HB Orchestra, cea mai complexa orchestra din showbiz-ul romanesc. Sute de concerte si de aparitii au urmat indata ce acest proiect a fost demarat. In 2007 Horia lanseaza primul sau album, “35”, iar in 2008 primeste din parte Radio Romania International premiul pentru “Cea mai buna voce masculina”.

El ii spune Da :


Marius Moga


 Marius Moga
Din Alba Iulia in Los Angeles. Marius a dovedit ca orice este posibil. Si-a inceput cariera la 6 ani, atunci cand a descoperit pianul. La 12 ani si-a dat seama ca este facut pentru muzica, a inregistrat primul album instrumental si a inceput sa scrie piese pentru artistii locali.
La 16 ani, cantecele compuse de el erau pe primele locuri in topurile radiourilor locale: 11 artisti locali pentru care el devenise producator aveau concerte prin toata tara si erau pe primele locuri din topuri. Si toata astea se intamplau din sufrageria parintilor sai!
La 18 ani, Marius era cel mai tanar compozitor/producator avand in portofoliu un Disc de Platina pentru cel mai vandut album dance (Akent), album care a lansat single-uri care si acum fac inconjurul Europei. De la un simplu nume, Marius a devenit in scurt timp un adevarat brand in Romania, iar dovada este numarul atat de mare de hit-uri compuse pentru artistii locali sau internationali.Pe plan international, a produs si a remixat pentru Lumidee, Hilarry Duff, Infernal, RBD si a compus piese pentru artisti din Grecia, Bulgaria si Rusia.
El la ales pe:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu